4 years ago
3 0
  Nieuwe website Zorgboerderij De Marsen

De vernieuwde website van Zorgboerderij De Marsen is online! Op de vernieuwde website is alles te lezen over de zorgboerderij, de winkel en de boerenhuiskamer. 

Zorgboerderij De Marsen is een biologisch gecertificeerd landbouwbedrijf in natuur- en recreatiegebied Het Twiske, noordelijk van Amsterdam. Op ruim 17 hectare veenland wordt er op een transparante manier gewerkt aan gezonde voeding. Hierbij laten zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot bloei komen.

De Marsen is een sociale onderneming. Er wordt gezocht naar een balans tussen economisch, ecologisch en sociaal rendement. De inbedding in onze sociaal maatschappelijke omgeving en de op empowerment gerichte zorgaanpak, maken De Marsen onderscheidend en succesvol. Meedoen en meedragen zijn hierbij sleutelwoorden.

Ook in de financiering willen zij graag met de samenleving samenwerken. De Marsen is nog een jong plantje dat uw steun nodig heeft om tot bloei te komen. Om succesvol te kunnen zijn, moeten we de komende tijd een aantal zaken stevig aanpakken. Zo moet onder andere de boerderij in eigendom worden verworven en moet het achterstallig onderhoud worden weggewerkt. Pas daarna kunnen zij verder bouwen aan bijvoorbeeld een woonvoorziening voor de zorgvragers, die al jaren de wens hebben om ook op de boerderij te wonen.

Voor de meest urgente stap, het verwerven van de boerderij in het voorjaar van 2015, heeft De Marsen €300.000 nodig. Hiervoor vragen zij graag uw steun. Dit kan in de vorm van een donatie of lening.

Kijk voor meer informatie op de website van Zorgboerderij De Marsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*